4 Prosinec, 2017
Jáhlová kaše s hruškou a opečeným banánem

Ingredience
jáhly (1/2 hrnku)
banán, (rybíz)
arašídové máslo
med
kokosový olej
Postup
Jáhly v sítku spaříme 3x horkou vodou (ztratí hořkost).
Scedíme je a ve student vodě v poměru 1:3 vaříme do měkka asi 7 – 10 minut.
V mixéru rozmixujeme čerstvou hrušku, přidáme ji do kaše společně s 1 lžící arašídového másla a 1 lžičkou medu.
Jako třešničku na dortu si připravíme smažený banán.
Na pánvi rozehřejeme 1 lžičku kokosového oleje, banán rozkrojíme na dvě půlky a opečeme ho z obou stran do zlatova.
Servírujeme například s kokosovými lupínky a rybízem.
Doba přípravy
Hodnocení
Verunka:
Tom: