Home / Sladké / Jáhlová kaše s hruškou a opečeným banánem
4 Prosinec, 2017

Jáhlová kaše s hruškou a opečeným banánem

Posted in : Sladké, Snídaně on by : verunka

Ingredience

jáhly (1/2 hrnku)
banán, (rybíz)
arašídové máslo
med
kokosový olej

Postup

Jáhly v sítku spaříme 3x horkou vodou (ztratí hořkost).
Scedíme je a ve student vodě v poměru 1:3 vaříme do měkka asi 7 – 10 minut.
V mixéru rozmixujeme čerstvou hrušku, přidáme ji do kaše společně s 1 lžící arašídového másla a 1 lžičkou medu.
Jako třešničku na dortu si připravíme smažený banán.
Na pánvi rozehřejeme 1 lžičku kokosového oleje, banán rozkrojíme na dvě půlky a opečeme ho z obou stran do zlatova.

Servírujeme například s kokosovými lupínky a rybízem.

Doba přípravy
Hodnocení

Verunka: 

Tom: 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *