Home / Hlavní chod / Cizrna na paprice
4 Prosinec, 2017

Cizrna na paprice

Posted in : Hlavní chod, Teplá jídla on by : verunka

Ingredience

2 konzervy cizrny (nebo předem namočená a uvařená cizrna 400 g)
2 cibule
rostlinný olej (kokosový olej)
sušená sladká paprika
1 kelímek smetany
vývar
petrželka, sůl, pepř, citron

Postup

Ve vyšší pánvi osmažíme na oleji cibulku (necháme jen zesklovatět), posypeme paprikou, promícháme, přihodíme propláchnutou cizrnu, promícháme, zalijeme vývarem, povaříme asi 10 minut, část směsi odebereme, rozmixujeme a vrátíme zpět (pokrm nám to zhustí), přidáme smetanu.
Dochutíme solí, pepřem, zdobíme petrželkou.

Servírujeme s rýží nebo bramborem.

Doba přípravy
Hodnocení

Verunka: 

Tom: 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *