Home / Hlavní chod / Jogurtové langoše
1 Duben, 2017

Jogurtové langoše

Posted in : Hlavní chod, Teplá jídla on by : verunka

Ingredience

Na těsto (cca 12 bochánků) potřebujeme:

  • 150 g hladké mouky
  • 100 g bílého jogurtu
  • prášek do pečiva
  • sůl

Na dochucení hotových langošů:

  • sýr
  • česnek
  • kečup
  • koření na dochucení

Postup

Smícháme všechny ingredience a uděláme těsto, které vyválíme a vykrájíme z něj kolečka (skleničkou).

Vykrájené bochánky dáme na plech s pečícím papírem, trochu potřeme olejem a pečeme na 200°C.

Doba přípravy
Hodnocení

Verunka: 

Tom: 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *